BRÖLLOP

Frågor? Ring mig.

070-2051819

Bröllopsfotografering

 

Att ta fina bilder på den kanske största dagen i era liv är något ni aldrig kommer att ångra. Jag har stor erfarenhet av bröllopsfotografering, alltifrån stora och små bröllop, i Sverige och utomlands, sommar som vinter. Jag utgår helt efter era önskemål om bilder och träffar er vid minst ett tillfälle innan bröllipsdatumet då vi pratar ihop oss och lär känna varandra lite. Själva fotograferingen brukar bli en minnesvärd stund. Inom några veckor efter ert bröllop får ni en fin låda hemlevererad med förstoringar och bilder.

 

Välj mellan mina olika paket här nedanför! Självklart är jag också öppen för alla former av förslag och lösningar.

 

 

 

Alternativ 1: Porträttpaket

 

Vackra porträttfoton som vi tar innan eller efter vigseln, beroende på hur ni vill göra. Detta tar 1 - 2 timmar och vi tar massor med bilder med olika miljöer, format och uttryck. Vill ni vara på flera olika platser så går det jättebra. Sedan får ni ca 20-40 bilder bilder tryckta i 10x15 cm, och en av bilderna som förstoring i 20x30 cm. Självklart får ni en CD med alla bilderna jag valt ut, ett 40-tal, där ni får välja vilka ni vill ha förstorade samt att använda som ni önskar.

 

5000:-

 

 

Alternativ 2: Porträtt, vigsel och kyrktrappa

 

Samma som ovan, men med bilder från vigselakten och när ni kommer ut från kyrkan, människorna omkring och avfärden mot festen. Då får ni i stället ca 50-70 bilder i 10x15 och 2 bilder som förstoringar, och alla bilderna på CD-skiva.

 

6000:-

 

 

Alternativ 3: Hela dagen!

 

Här får ni er bröllopsdag i reportageform, allt i från champangefrukost till frisörbesök till bilfärder till slipsknytning och riskorn! Jag hänger även med till festen och tar mingelbilder, bilder på tårtan, dansen, maten och allt däremellan. Detta är väldigt uppskattat och samlar många roliga minnen. I övrigt som alternativ två, men med många fler bilder (brukar vara mellan 300-500 stycken) och 4 valfria förstoringar i 20x30.

 

12000:-

 

 

Nyhet: Video

Jag gör en 3-4 minuter lång video bestående av mängder av klipp från hela dagen.

 

1000:-

 

Alla priser är inklusive 25% moms.

 

Copyright © Madelene Linderstam 2013